Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

Vergaderzaal huren

Zoekt u de perfecte plek om te vergaderen? De Pluk biedt diverse vergaderzalen met moderne faciliteiten en een sfeervolle ambiance voor een productieve bijeenkomst.

Volledige ontzorging tijdens een vergadering zorgt voor een veel productievere werkdag.

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor een productieve bijeenkomst, zoals Wi-Fi, projectoren en audiovisuele apparatuur. Bovendien bieden onze zalen voldoende ruimte voor zowel kleine als grote groepen, waardoor we altijd een passende oplossing voor uw behoeften kunnen bieden.

Ons toegewijde team biedt ook ondersteuning bij de organisatie van uw evenement en kan op verzoek catering verzorgen. Maak van uw volgende vergadering een succes door een vergaderzaal te huren bij De Pluk.

Vergaderzaal huren in de pluk geldermalsen

Maak gebruik van onze (lunch)arrangementen

Bij De Pluk kun je ook terecht voor diverse arrangementen, van koffie en thee tot volledige luncharrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een vergadering genieten van een uitgebreide lunch. Ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een geslaagde en onvergetelijke bijeenkomst. Geniet van alle faciliteiten die De Pluk te bieden heeft en maak jouw verblijf compleet met een van onze arrangementen.