Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

Theaterzaal huren

Ontdek de charme en veelzijdigheid van onze theaterzaal bij De Pluk. Perfect voor evenementen, voorstellingen en presentaties. Het biedt een onvergetelijke en inspirerende ervaring.

Deze intieme theaterzaal is niet alleen geschikt voor voorstellingen, maar ook perfect voor lezingen en presentaties.

Ontdek de mogelijkheden van onze theaterzaal

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw volgende evenement, voorstelling, lezing, optreden of presentatie? Overweeg dan onze theaterzaal bij De Pluk. Onze theaterzaal beschikt over 98 zitplaatsen.

De theaterzaal biedt een intieme en sfeervolle setting, perfect voor zowel grote als kleine evenementen. Uitgerust met uitstekende audiovisuele faciliteiten en een professioneel belichtingssysteem, staat onze theaterzaal garant voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van het huren van onze theaterzaal bij De Pluk.

Vaste ruimte huren bij De Pluk in Geldermalsen header

Bezoek diverse films en theatervoorstellingen in De Pluk

Naast het huren van ruimtes en het organiseren van evenementen, biedt De Pluk ook een uitgebreid cultureel programma. Kom genieten van diverse films en theatervoorstellingen in onze theaterzaal. Ons programma varieert van internationale kaskrakers tot lokaal talent en speciale evenementen. Ontdek ons volledige programma en laat je verrassen door de diversiteit van De Pluk. Kom samen met vrienden, familie of collega’s en geniet van een gezellige avond uit in onze sfeervolle theaterzaal.