Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

Grand Café

Het Grand Café is het hart van De Pluk! Een ruime plek waar u kunt genieten van de reuring en diversiteit van het gebouw. Met het freewifi netwerk de ideale omgeving om te netwerken of flexwerken.

Ruim en comfortabel Grand Café met terras: het inmiddels niet meer weg te denken alles-onder-één-dakcentrum van en voor Geldermalsen.

Kom genieten in ons Grand Café

Welkom in ons Grand Café, het hart van De Pluk, waar u kunt genieten van een unieke culinaire ervaring in een sfeervolle omgeving. Ons uitgebreide menu biedt een breed scala aan opties, van verfijnde gerechten tot comfort food, bereid met verse, lokale ingrediënten. Of u nu voor een zakelijke lunch komt, bij ons wilt ontspannen met een goed boek, of wilt genieten van een gezellige borrel met vrienden, het Grand Café is de perfecte plek.

Ons vriendelijke en professionele personeel zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. Het Grand Café bij De Pluk is meer dan zomaar een café, het is een ontmoetingsplek, een plek waar inspiratie en creativiteit samenkomen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons Grand Café!

Horecagelegenheid bij De Pluk Geldermalsen

Flexwerken in het Grand Café van De Pluk

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek? Dan ben je bij De Pluk aan het juiste adres. Het Grand Café biedt namelijk de ideale omgeving om te flexwerken. Je kunt hier in alle rust werken terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie of lunch. Bovendien is het Grand Café ook een populaire plek voor zakelijke afspraken en netwerkborrels. Dankzij de centrale ligging en sfeervolle ambiance is De Pluk de perfecte locatie om te werken én te netwerken.

Grand Café huren?

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor een borrel, diner of ander samenzijn? Dan kan ons Grand Café ook een ideale oplossing zijn. Door middel van schermen kunnen we u extra privacy bieden en het grote TV-scherm is ook te gebruiken voor ondersteuning tijdens uw presentatie of toespraak. Uiteraard is ook deze ruimte flexibel in te delen. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen afhankelijk van de opstelling die gewenst is. In combinatie met een arrangement kunnen wij u compleet ontzorgen