Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

Flexruimte huren

Bij De Pluk bieden we diverse flexibele ruimtes aan om te huren. Dit kan zowel eenmalig als op frequente basis, bijvoorbeeld wekelijks.

Waar flexibiliteit en creativiteit samenkomen, ontstaat de perfecte werkomgeving.

Snel en flexibel een ruimte huren bij de Pluk

Zoekt u een inspirerende en flexibele werkplek die uw productiviteit en creativiteit stimuleert? Dan bent u bij De Pluk aan het juiste adres. Onze flexruimtes zijn ideaal voor freelancers, startups en bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele werkomgeving. Met de mogelijkheid om deze ruimtes per uur, per dag, of voor langere tijd te huren, bieden we maximale flexibiliteit aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. In onze bruisende omgeving wordt werken een plezierige belevenis. Ontdek de vele voordelen van het huren van een flexruimte bij De Pluk!

Flexruimte huren bij De Pluk in Geldermalsen

De volgende ruimtes zijn geschikt voor flexibele huur

Wij bieden diverse ruimtes aan, variërend van gezellige vergaderzalen en flexibele werkplekken tot een stijlvol theater en ons sfeervolle Grand Café. Elk van onze ruimtes is ontworpen om u te voorzien van een comfortabele, inspirerende omgeving die perfect aansluit op uw behoeften.

Zaal 1 en zaal 2 huren bij de pluk geldermalsen

Zaal 1 & zaal 2

Deze zalen zijn zowel gescheiden als samen te huur. Middels een schuifwand kunnen de ruimtes gecombineerd gebruikt worden. Zaal 2 heeft een pantryblok als extra voorziening. Daarnaast is er wifi beschikbaar en is de ruimte te huur in een opstelling naar keuze.

Zaal 3 huren bij de pluk geldermalsen

Zaal 3

Deze zaal is, net als zaal 1 en 2, ook gelegen op de begane grond tegenover de verloskundige praktijk De Toekomst. Deze ruimte is voorzien van een zachte vloerafwerking en heeft een mooie lichtkoepel wat zorgt voor een fijne lichte werkomgeving. Er is wifi beschikbaar en de ruimte is te huur in een opstelling naar keuze.

Zaal 6 huren bij de pluk geldermalsen

Zaal 6

Op de eerste verdieping met het uitzicht op ons Grand Café vindt u zaal 6. Een fijne vergaderzaal, ook goed te gebruiken als leslokaal. Deze ruimte heeft een eigen pantryblok en beschikt ook over wifi. De ruimte is te huur in een opstelling naar keuze.

Theater

Ruimte met 98 zitplaatsen, scherm, projectiemogelijkheden, geluidsversterking en extra verlichting. Deze ruimte is uitermate geschikt voor lezingen, presentaties, maar ook optredens en voorstellingen.

Grand cafe huren bij de pluk geldermalsen

Grand Café

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor een borrel, diner of ander samenzijn? Dan kan ons Grand Café ook een ideale oplossing zijn. Door middel van schermen kunnen we u extra privacy bieden en het grote TV-scherm is ook te gebruiken voor ondersteuning tijdens uw presentatie of toespraak. Uiteraard is ook deze ruimte flexibel in te delen. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen afhankelijk van de opstelling die gewenst is.

Extra faciliteiten zaalhuur bij de pluk geldermalsen

Extra faciliteiten

In alle zalen is er een mogelijkheid voor catering. Van koffie en thee tot volledige lunch arrangementen. Naast het meubilair kan het ook wenselijk zijn te werken met een flip-over en/of presentatie scherm. Beide opties zijn mogelijk. Informeer voor alle mogelijkheden door te mailen of bel 0345 - 74 54 78.