Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Logo Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter

Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter

Als Oefentherapeuten Cesar richten wij ons op devoorkoming enbehandelingvan klachten aan het bewegingsapparaat. Vaak zijn deze het gevolg van een onjuiste houding en/of een onjuist bewegingspatroon. De oorzaak hiervan is meestal gelegen in psychische klachten en/of fysieke aandoeningen. Doel van Oefentherapie Cesar is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van ieders – strikt persoonlijke – bewegingsmogelijkheden en rekening houdend met de bepaalde situatie waarin een ieder zich bevindt (leef- en beroepsomstandigheden).

Naast de klassieke Oefentherapie Cesar hebben onze therapeuten zich gespecialiseerd in de Slaapoefentherapie en Psychosomatische Oefentherapie.

Vanuit de Slaapoefentherapie behandelen wij slaapproblemen in de ruimste zin bij baby’s, (jonge) kinderen, volwassenen en ouderen. Samen met de therapeute wordt de oorzaak van het slaapprobleem achterhaald en zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

In de Psychosomatische Oefentherapie werken wij aan spanninggerelateerde klachten om hiermee de fysieke klachten te doen verdwijnen en/of verminderen. Men komt bij ons voor behandeling van onder andere angst/paniek, trauma, burn-out, spanningshoofdpijn, ademhalingsklachten, assertiviteit, verbeteren zelfvertrouwen, grenzen stellen, etc.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website.

Contact

Praktijk Oefentherapie Cesar De Stigter
Rijksstraatweg 64 – 115
4191 SG Geldermalsen
0345 – 57 07 66
info@pocds.nl
www.pocds.nl