Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Logo Filmtheater Lingefilm

Filmtheater Lingefilm

Zin om naar de film te gaan? Dat kan gewoon in West-Betuwe. In Geldermalsen is er een echte bioscoop, die elke week een paar mooie films vertoont.

LingeFilm is het gezelligste filmtheater van Geldermalsen en omstreken. We vertonen van september tot en met juli 3 tot 6 keer per week een film in het multifunctioneel centrum de Pluk in Geldermalsen.

Ons programma bestaat uit actuele films van diverse genre, zoals filmhuis-, kinder-, familie en muziekfilms, drama, komedie, thrillers, Nederlandse films, films uit Engelstalige en niet-Engelstalige landen en af en toe een mooie documentaire. In onze filmzaal kunnen bijna 100 bezoekers genieten van films in prachtig beeld en met voortreffelijk geluid.

Jullie zijn welkom op vrijdag-, zaterdag-, zondag- en woensdagavond. Op deze avonden (met uitzondering van woensdag) is er een pauze; een moment dat bezoekers elkaar kunnen ontmoeten.

Eén keer per maand vertonen we op de dinsdagmiddag. In de pauze trakteert LingeFilm op een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers.

Op de eerste zondag van de maand wordt er een kinderfilm vertoond. ’s Morgens als autismevriendelijke voorstelling en ’s middags is er voor de film een activiteit in het thema van de film georganiseerd.

Autismevriendelijk betekent dat de zaal maximaal half vol zit, dat het geluid zachter staat en dat het licht gedimd is.

En we doen meer: eens per maand serveren we op zaterdag een 4-gangen diner passend bij de film van die avond. Regelmatig is er een inleiding bij een film of wordt er iets speciaal georganiseerd. Altijd rondom de film van die avond.

LingeFilm wordt volledig gerund door zo’n 65 vrijwilligers.

Wil je meer weten? Het programma en tickets kun je vinden op www.lingefilm.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma van LingeFilm?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via www.lingefilm.nl (onderaan de homepage) of volg ons via de socials.

Contact

Filmtheater Lingefilm
Rijksstraatweg 64 – 103
4191 SG Geldermalsen
info@lingefilm.nl
www.lingefilm.nl