Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

PlukPodium

Welkom bij PlukPodium, de nieuwste toevoeging aan ons multifunctionele centrum. In het theaterseizoen 2023-2024 bieden we een breed scala aan podiumkunsten, waaronder kindertheater, muziek en cabaret.

Wij openen onze deuren voor iedereen, ongeacht het budget, om te genieten van diverse verrassende en betaalbare voorstellingen.

De ideale ontmoetingsplek

De cultuursector in Nederland heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad, maar er is licht aan het eind van de tunnel. Met de introductie van PlukPodium zal De Pluk het theaterseizoen 2023-2024 nieuw leven inblazen en de gemeenschap van West Betuwe een culturele boost geven.

Een podium voor jong en oud

PlukPodium is er voor iedereen, of je nu jong of oud bent. Het programma biedt een gevarieerde mix van theatervoorstellingen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Hierdoor kunnen families en vriendengroepen samen genieten van een avondje uit.

Header grand cafe terras de pluk home

Toegankelijk en betaalbaar voor iedereen

De Pluk gelooft dat cultuur toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht je financiële situatie. Daarom zal bij sommige voorstellingen de ticketprijs bepaald worden door de bezoeker zelf. Hierdoor kunnen ook mensen met een smalle beurs genieten van hoogstaande voorstellingen.

Een platform voor lokaal talent

Lokale artiesten krijgen bij PlukPodium de kans om hun talent te tonen aan een breed publiek. Dit biedt niet alleen een podium voor talentvolle mensen in de gemeenschap, maar ook voor de culturele scene van West Betuwe.

Betaalbaar theater voor iedereen. STIP: Pay what you can

Een van de hoogtepunten van het nieuwe theaterseizoen zijn de STIP-voorstellingen. Deze voorstellingen zijn tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen zes culturele podia in Rivierenland. Het doel van de STIP-voorstellingen is om betaalbaar theater aan te bieden voor iedereen.

De prijs van een kaartje bepaal je zelf volgens het principe ‘Pay what you can’. Dit betekent dat je al een ticket kunt boeken vanaf €2,50. Heb je wat minder financiële ruimte? Dan kun je kiezen voor een lager tarief. Heb je juist wat meer te besteden? Kies dan gerust voor een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we theaterbezoek mogelijk voor iedereen, ongeacht de grootte van je portemonnee.

De STIP-voorstellingen bieden een zeer gevarieerd programma, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Van toneel en dans tot muziek en cabaret: er is voor elk wat wils. En door het ‘Pay what you can’ principe hoef je niet te kiezen op basis van de prijs, maar kun je puur genieten van de voorstelling die jou het meest aanspreekt.