Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen

Horeca

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van diverse koffie(specialiteiten), thee of frisdranken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om te lunchen in ons Grand Café. Met freewifi is het Grand Café ook de ideale plek om te flexwerken.

Waar we er de ene dag rustig kunnen werken, kan het de volgende dag gereed staan voor een concert of exclusieve bijeenkomst.

De ideale ontmoetingsplek

De Pluk is een veelzijdig gebouw in het centrum van Geldermalsen waar verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen. Het biedt niet alleen kantoorruimtes en vergaderruimtes, maar ook de gelegenheid om te borrelen en te lunchen in het Grand Café. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te genieten van theatervoorstellingen, films en diverse evenementen. Dankzij deze diverse mogelijkheden is De Pluk de ideale ontmoetingsplaats voor zowel werk als ontspanning.

Horecagelegenheid bij Grand Cafe De Pluk Geldermalsen

Maak gebruik van onze (lunch)arrangementen

Tijdens uw verblijf in De Pluk kunt u niet alleen genieten van onze diverse horeca-opties, maar ook profiteren van onze arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een vergadering genieten van een uitgebreide lunch in het Grand Café. Daarnaast biedt De Pluk ook mogelijkheden voor bedrijfsborrels en -feesten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een geslaagde en onvergetelijke bijeenkomst.