Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Bibliotheek Rivierenland

Spreekuur eerste hulp bij online

5 mensen hebben dit evenement bekeken. 5 mensen hebben dit evenement bekeken.

Verzorgd door de Bibliotheek

Hulp voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. Gratis en voor iedereen. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

De digitalisering heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Bij de Bibliotheek is daarom hulp beschikbaar voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. De hulp is gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Waar kan jij hulp bij gebruiken?
Heb je een vraag over de apps van de Bibliotheek, over je tablet of smartphone? Wil je leren videobellen, weten wat je met je DigiD kunt doen of online een afspraak maken met de huisarts? Alle vragen zijn welkom. We proberen je op weg te helpen of verwijzen je door.

Een afspraak maken voor het spreekuur
Maak telefonisch een afspraak via de klantenservice van de Bibliotheek: 0344-63 99 40. Of reserveer direct een tijd en locatie in de online agenda. De afspraak duurt 30 minuten en is 1-op-1 met een medewerker van de Bibliotheek.

Aanvullende details

Aanvangstijd - 10.00

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://rivierenland.op-shop.nl/570/spreekuur-eerste-hulp-bij-online/vanaf/27-05-2024 →

 

Datum en tijd

30 mei 2024 - 10:00 tot
30 mei 2024 - 11:30

Delen met vrienden