Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
PlukPodium: Arjan Postma (STIP)

PlukPodium: Arjan Postma (STIP)

door
115 mensen hebben dit evenement bekeken. 115 mensen hebben dit evenement bekeken.

Arjan Postma vertelt het verhaal van de gekke mier.

Er zijn veel grote problemen in de wereld: het milieu, het klimaat, armoede, oorlogen, het coronavirus. Mensen zijn bezorgd en voelen zich soms machteloos. Ik ben maar in m’n uppie, denken we dan, of: wat kan ik er nou aan doen? Als moderne mensen zijn we geneigd om voor verandering naar boven te kijken. Als kind kijk je omhoog naar je ouders als er wat moet gebeuren, of naar je juf of meester op school. Op je werk kijk je naar je chef of de directeur. Op landelijk niveau kijken we naar de regering. Of we kijken nog hoger, naar iemand die boven de wolken de verandering aanstuurt. Van jongs af aan zijn we gewend dat verandering van boven komt.

Je zou het misschien niet verwachten, maar als we van één diersoort kunnen leren dat veranderingen niet van boven komen, dan is het wel de mier. Net als wij leven mieren in complexe sociale gemeenschappen en binnen die gemeenschap gebeurt iets bijzonders.

Arjan Postma is een veel gevraagd spreker op diverse evenementen. Vaak vergezeld van zijn hondje Skipper vormen zij een enthousiasmerend duo. Arjan is een geboren verhalenverteller en spreekt net zo gemakkelijk voor een groep biologen, als voor het waterschap of een groep financieel experts. Hij heeft een schatkamer aan verhalen en past zijn voorbeelden uit de natuur aan, aan het gezelschap waar voor hij spreekt. Lezingen van Arjan zijn dynamisch en interactief.

Na een lezing van Arjan vertrekt het publiek levendig en gemotiveerd. Of het nu gaat om managementlessen of levenslessen, de natuur heeft bijna voor alles wel een equivalent.

Aanvullende details

Aanvangstijd - 20:30

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://secure.ticketunie.com/widgets/408/307/OrderActvity/148045 →

 

Datum en tijd

7 maart 2024 - 20:30 tot
7 maart 2024 - 22:00
 

Evenement categorie

Delen met vrienden