Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Lingefilm

Lingefilm: Wicked little letters

door Lingefilm
17 mensen hebben dit evenement bekeken. 17 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dear Edith, you foxy ass old whore … Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Trouw                 ★★★            De frustratie die onder dit waargebeurde verhaal over een twittertrol avant la lettre zit, de opgekropte woede over die mannencultuur – die hier sterk wordt verbeeld door de figuur van Ediths vader, gespeeld door Timothy Spall – die moést een weg naar buiten vinden. Linksom of rechtsom.

Bij de voorstelling van dinsdagmiddag trakteert LingeFilm in de pauze op een gratis kopje koffie/thee en wat lekkers

Aanvullende details

Aanvangstijd - 14:30

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://tickets.lingefilm.nl/nl-nl/Show/Details/41053 →

 

Datum en tijd

30 april 2024 - 14:30 tot
30 april 2024 - 16:35
 
Bekijk video
 

Delen met vrienden