Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Lingefilm

Lingefilm: Oppenheimer

door Lingefilm
28 mensen hebben dit evenement bekeken. 28 mensen hebben dit evenement bekeken.

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. Daarnaast zien we de voor een Oscar®-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar®-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar®-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh.

Winnaar van zeven Oscars (o.a. beste film, regie en cinematografie) en twee keer uitverkocht. Daarom op verzoek nog een keer vertoond.

VPRO Cinema (★★★★★) ‘Indrukwekkende biopic, visueel spektakelstuk’

NRC (★★★★★) ‘De beste film die Nolan tot nu toe maakte’

de Volkskrant (★★★★) ‘Nachtmerrieachtige climax’

Aanvullende details

Aanvangstijd - 20.00

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://tickets.lingefilm.nl/nl-nl/Show/Details/41279 →

 

Datum en tijd

31 mei 2024 - 20:00 tot
31 mei 2024 - 23:30
 
Bekijk video
 

Delen met vrienden