Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Lezing: Op jacht naar de liefde

Lezing: Op jacht naar de liefde

door
41 mensen hebben dit evenement bekeken. 41 mensen hebben dit evenement bekeken.

Een theatercollege over liefde en partnerkeuze door bioloog en oud MAFS-expert Patrick van Veen

Gaat liefde over vlinders, de vonk, romantiek of kun je het reduceren tot hormonen, voortplantingsdrift en menselijke oerinstincten?

Bioloog Patrick van Veen geeft het antwoord. In een interactief theatercollege neemt hij je mee om meer te leren over de biologie van de liefde.

Patrick van Veen © Jelmer de Haas 2 600 x 800

Hij legt uit waarom we verliefd worden, maar deelt ook tips over hoe te verleiden. Aan de hand van kleine testjes en wetenswaardigheden geeft hij uitleg over liefde. Singles die op zoek zijn naar de ware krijgen tips, maar ook diegene die al jaren trouw zijn aan hun partner krijgen nieuwe inzichten en ontdekken misschien waarom hun relatie zo succesvol is.

Wetenschappers doen al decennia onderzoek naar de liefde, deze kennis staat aan de basis van dit college, maar ook inzichten uit de testmethoden van het TV-programma’s zoals Married at First Sight komen voorbij.

Wetenschap, onderzoek, ontdekken en humor staan tijdens dit college centraal.    

Een ticket is al te boeken vanaf€ 2,50 volgens het principe ‘Pay what you can’. Zit je krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Heb je meer financiële ruimte? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we theaterbezoek voor iedereen mogelijk.Aanvullende details

Aanvangstijd - 20:30

 

Datum en tijd

15 mei 2025 - 20:30 tot
15 mei 2025 - 22:30
 

Evenement categorie

Delen met vrienden