Gratis WiFi | Gratis parkeren | Auto opladen
Enthousiasper Comedy Night Open Mic

Enthousiasper Comedy Night Open Mic

door
24 mensen hebben dit evenement bekeken. 24 mensen hebben dit evenement bekeken.

Klaar voor een avond vol onvergetelijke lachsalvo’s? Kom dan naar de Enthousiasper Comedy Night op donderdag 30 mei in de Pluk te Geldermalsen! Vanaf 20:00 uur verwelkomen we je met open armen voor een avond boordevol hilariteit en entertainment. Bereid je voor op een line-up van acht getalenteerde comedians die je gegarandeerd van je stoel zullen laten rollen van het lachen.

Geniet van de humor van lokale heldin Marjolein van Gelderen, die haar unieke kijk op het leven deelt in een hilarisch optreden van 10 minuten. Maar dat is niet alles! Maak kennis met de Comedy Huis talenten Maartje Huvenaars en Davey Geernaert, die hun scherpe grappen en innemende persoonlijkheden op het podium zullen laten schitteren.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens de hilarische mannen Regner Olivier en Nelson Martinez Aguilar die je zeker aan het lachen zullen maken met hun onnavolgbare humor en komische timing.

Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie te genieten van een avond vol plezier en bulderende lach. Voor slechts €10 heb je toegang tot deze geweldige avond vol comedy en gezelligheid. Zorg dat je erbij bent en maak van 30 mei een avond om nooit te vergetenper persoon
€ 10,00
TotaalAanvullende details

Aanvangstijd - 20.00

 

Datum en tijd

30 mei 2024 - 20:00 tot
30 mei 2024 - 22:30
 

Evenement categorie

Delen met vrienden